Over ons

Wij wonen al ons hele leven in Bunnik en willen hier ook nooit meer weg. Bunnik heeft alles wat ons hartje begeert en als we op vakantie zijn verheugen we er ons altijd op om weer thuis te mogen komen in ons mooie Bunnik.

De bewoners zijn in onze ogen het mooiste aan Bunnik. Of je hier nu geboren en getogen bent of misschien pas net hier bent komen wonen, iedereen draagt zijn steentje bij om Bunnik nóg mooier te maken dan het al is. Dat is wat wonen in Bunnik zo aantrekkelijk maakt, we zijn constant in beweging.

Missie & visie

Op Bunniknieuwsvandaag.nl schrijven wij over het laatste nieuws in Bunnik en omgeving. We willen alle inwoners informeren over wat er speelt in onze gemeente.

We gaan echter veel verder dan alleen het verstrekken van het laatste nieuws. Je vindr op onze websites ook tips voor activiteiten in en rondom Bunnik, de leukste vacatures, woningen die te koop staan en nog veel meer! Wij schrijven over alles wat ook maar enigszins met ons mooie Bunnik te maken heeft, dus zelfs mensen die hier al jaren wonen zullen verrassende informatie vinden. Uiteindelijk hopen wij dat deze website kan uitgroeien tot het centrale informatiepunt voor alle inwoners van Bunnik.

Het laatste nieuws in Bunnik

Bunniknieuwsvandaag.nl is altijd de eerste met het laatste nieuws in onze woonplaats