Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Huismeester Concern Huisvesting (Participatiebaan) NS 30-05-2024

Redactie Bunniknieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Bunnik beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Huismeester Concern Huisvesting (Participatiebaan)

Wil je graag aan de slag als Huismeester Concern Huisvesting (Participatiebaan) in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

NS is op zoek naar een Huismeester Concern Huisvesting (Participatiebaan). Het betreft een voor minimaal 1 uur met een minimaal salaris van 2507 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Huismeester Concern Huisvesting (Participatiebaan) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Huismeester

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Transport/Opslag/Distributie

Contract uren

1 – 40 uur

Salaris

2507 – 3038 euro

Solliciteren op de functie van Huismeester Concern Huisvesting (Participatiebaan)

Klinkt deze vacature als Huismeester Concern Huisvesting (Participatiebaan) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 29-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot NS. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Huismeester Concern Huisvesting (Participatiebaan) tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Bunnik komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Bunnik, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures bunnik
  2. Huismeester Concern Huisvesting (Participatiebaan) NS 30-05-2024

Bekijk nog meer vacatures