Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Equipment Engineer / Laboratorium Technicus landelijk - Nederlandstalig Yacht 27-05-2024

Redactie Bunniknieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Bunnik beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Equipment Engineer / Laboratorium Technicus landelijk - Nederlandstalig

Wil je graag aan de slag als Equipment Engineer / Laboratorium Technicus landelijk - Nederlandstalig in Eindhoven? Bekijk dan snel deze vacature.

Yacht is op zoek naar een Equipment Engineer / Laboratorium Technicus landelijk - Nederlandstalig. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 4250 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Equipment Engineer / Laboratorium Technicus landelijk - Nederlandstalig te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Technicus Wetenschappelijk Laboratorium

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

WO

Ervaring

Ervaren

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

4250 – 4250 euro

Solliciteren op de functie van Equipment Engineer / Laboratorium Technicus landelijk - Nederlandstalig

Klinkt deze vacature als Equipment Engineer / Laboratorium Technicus landelijk - Nederlandstalig voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Yacht. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres myreille.huinink@yacht.nl en telefoonnummer 06-57636191. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Equipment Engineer / Laboratorium Technicus landelijk - Nederlandstalig tot Myreille Huinink Myreille Huinink.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Bunnik komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Bunnik, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures bunnik
  2. Equipment Engineer / Laboratorium Technicus landelijk – Nederlandstalig Yacht 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures