Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Stagiair Social Media en Arbeidsmarktcommunicatie ProRail 28-05-2024

Redactie Bunniknieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Bunnik beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Stagiair Social Media en Arbeidsmarktcommunicatie

Wil je graag aan de slag als Stagiair Social Media en Arbeidsmarktcommunicatie in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

ProRail is op zoek naar een Stagiair Social Media en Arbeidsmarktcommunicatie. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Stagiair Social Media en Arbeidsmarktcommunicatie te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Social Media Redacteur

Dienstverband

Stage

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Industrie

Contract uren

32 – 32 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Stagiair Social Media en Arbeidsmarktcommunicatie

Klinkt deze vacature als Stagiair Social Media en Arbeidsmarktcommunicatie voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 27-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot ProRail. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Stagiair Social Media en Arbeidsmarktcommunicatie tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Bunnik komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Bunnik, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures bunnik
  2. Stagiair Social Media en Arbeidsmarktcommunicatie ProRail 28-05-2024

Bekijk nog meer vacatures