Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Senior Adviseur Burgerinteractie en Dienstverlening Belastingdienst 22-05-2024

Redactie Bunniknieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Bunnik beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Senior Adviseur Burgerinteractie en Dienstverlening

Wil je graag aan de slag als Senior Adviseur Burgerinteractie en Dienstverlening in Utrecht? Bekijk dan snel deze vacature.

Belastingdienst is op zoek naar een Senior Adviseur Burgerinteractie en Dienstverlening. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 4278 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Senior Adviseur Burgerinteractie en Dienstverlening te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Kwaliteitsmanager Dienstverlening

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

WO

Ervaring

Senior management

Branche

Overheid/Non-profit

Contract uren

32 – 36 uur

Salaris

4278 – 6320 euro

Solliciteren op de functie van Senior Adviseur Burgerinteractie en Dienstverlening

Klinkt deze vacature als Senior Adviseur Burgerinteractie en Dienstverlening voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 04-06-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Belastingdienst. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres sso.o.en.p.media.adviezen@belastingdienst.nl en telefoonnummer 06-11739147. De website van Unknown is https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/home/home. Je kan je voor deze vacature als Senior Adviseur Burgerinteractie en Dienstverlening tot Afdeling HR.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Bunnik komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Bunnik, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures bunnik
  2. Senior Adviseur Burgerinteractie en Dienstverlening Belastingdienst 22-05-2024

Bekijk nog meer vacatures