Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Secretarieel medewerker Opleidingen (Utrecht, 32 uur) Stichting Nidos 22-05-2024

Redactie Bunniknieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Bunnik beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Secretarieel medewerker Opleidingen (Utrecht, 32 uur)

Wil je graag aan de slag als Secretarieel medewerker Opleidingen (Utrecht, 32 uur) in UTRECHT? Bekijk dan snel deze vacature.

Stichting Nidos is op zoek naar een Secretarieel medewerker Opleidingen (Utrecht, 32 uur). Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2496 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Secretarieel medewerker Opleidingen (Utrecht, 32 uur) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Secretarieel Medewerker

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn, Overheid/Non-profit

Contract uren

32 – 32 uur

Salaris

2496 – 3549 euro

Solliciteren op de functie van Secretarieel medewerker Opleidingen (Utrecht, 32 uur)

Klinkt deze vacature als Secretarieel medewerker Opleidingen (Utrecht, 32 uur) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 20-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Stichting Nidos. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres m.vanvelzen@nidos.nl en telefoonnummer 657697784. De website van Unknown is http://www.werkenbijnidos.nl/. Je kan je voor deze vacature als Secretarieel medewerker Opleidingen (Utrecht, 32 uur) tot Marije van Velzen.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Bunnik komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Bunnik, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures bunnik
  2. Secretarieel medewerker Opleidingen (Utrecht, 32 uur) Stichting Nidos 22-05-2024

Bekijk nog meer vacatures