Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Secretaresse Zorglijn Kliniek Neurologie en Neurochirurgie UMC Utrecht 21-05-2024

Redactie Bunniknieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Bunnik beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Secretaresse Zorglijn Kliniek Neurologie en Neurochirurgie

Wil je graag aan de slag als Secretaresse Zorglijn Kliniek Neurologie en Neurochirurgie in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

UMC Utrecht is op zoek naar een Secretaresse Zorglijn Kliniek Neurologie en Neurochirurgie. Het betreft een voor minimaal 36 uur met een minimaal salaris van 2574 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Secretaresse Zorglijn Kliniek Neurologie en Neurochirurgie te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Medisch Secretaresse

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

36 – 36 uur

Salaris

2574 – 3411 euro

Solliciteren op de functie van Secretaresse Zorglijn Kliniek Neurologie en Neurochirurgie

Klinkt deze vacature als Secretaresse Zorglijn Kliniek Neurologie en Neurochirurgie voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 20-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot UMC Utrecht. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Secretaresse Zorglijn Kliniek Neurologie en Neurochirurgie tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Bunnik komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Bunnik, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures bunnik
  2. Secretaresse Zorglijn Kliniek Neurologie en Neurochirurgie UMC Utrecht 21-05-2024

Bekijk nog meer vacatures