Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature F&B Supervisor Olympia 16-05-2024

Redactie Bunniknieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Bunnik beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature F&B Supervisor

Wil je graag aan de slag als F&B Supervisor in Zeist? Bekijk dan snel deze vacature.

Olympia is op zoek naar een F&B Supervisor. Het betreft een voor minimaal 38 uur met een minimaal salaris van 3100 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als F&B Supervisor te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

F&b Supervisor

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Horeca

Contract uren

38 – 38 uur

Salaris

3100 – 3100 euro

Solliciteren op de functie van F&B Supervisor

Klinkt deze vacature als F&B Supervisor voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Olympia. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres t.vandeveen@werk.olympia.nl en telefoonnummer Tera van de Veen. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als F&B Supervisor tot Tera van de Veen Tera van de Veen.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Bunnik komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Bunnik, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures bunnik
  2. F&B Supervisor Olympia 16-05-2024

Bekijk nog meer vacatures